Титульна сторінка та зміст (Сiверянський лiтопис, 2014)
Покажчик змісту журналу «Сіверянський літопис» за 1995 – 2014 роки (укладачі: К. А. Герасименко, Н. Ф. Гонза, І. Я. Каганова, Н. В. Романчук; редактори: І. М. Аліференко, С. О. Павленко).