Механізм вибору конкурентної стратегії підприємства - Нефедова, О. Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
У статті висвітлено стан проблеми розробки конкурентних стратегій підприємства в суто українських умовах. Розроблено стратегій, що враховують динаміку конкурентоспроможності і запропоновано механізм їх вибору.