Академічні періодичні видання: сучасний формат - Вакаренко, О.Г. (Вісник НАН України, 2015)
У статті висвітлено концептуальні засади формування сегмента видавничої продукції НАН України в електронному середовищі та актуальні питання підвищення «видимості» вітчизняної наукової періодики для світової спільноти.