Геологія як світоглядний елемент життя (до 85-річчя академіка НАН України Є.Ф. Шнюкова) - Куковська, Т.С. (Вісник НАН України, 2015)
Нещодавно геологічна спільнота щиро вітала з 85-річчям відомого українського геолога, одного із засновників вітчизняної наукової школи з морської геології та осадового рудоутворення, доктора геолого-мінералогічних наук, професора, дійсного члена Міжнародної академії наук Євразії, академіка НАН України Євгена Федоровича Шнюкова.