Постанови Загальних зборів НАН України (Вісник НАН України, 2015)
Постанови Загальних зборів Національної академії наук України: Постанова "Про затвердження Звіту про діяльність НАН України у 2014 році та основні завдання НАН України на наступний період"; Постанова "Про президента Національної академії наук України"; Постанова № 1 "Про обрання віце-президентів та головного вченого секретаря НАН України"; Постанова № 2 "Про затвердження академіків-секретарів відділень НАН України"; Постанова № 3 "Про обрання членів Президії НАН України".