Про підсумки діяльності Секції фізико-технічних і математичних наук НАН України у 2009—2014 роках (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 1 квітня 2015 р.) - Наумовець, А.Г.; Гриценко, В.І.; Булат, А.Ф.; Локтєв, В.М.; Шестопалов, В.М.; Рагуля, А.В. (Вісник НАН України, 2015)
Виступи: академіка НАН України, віце-президента НАН України, голови Секції фізико-технічних і математичних наук НАН України А.Г. Наумовця; директора Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем НАН України та МОН України чл.-кор. НАН України В.І. Гриценка; академіка-секретаря Відділення механіки НАН України академіка НАН України А.Ф. Булата; академіка-секретаря Відділення фізики і астрономії НАН України академіка НАН України В.М. Локтєва; академіка-секретаря Відділення наук про Землю академіка НАН України В.М. Шестопалова; заступника директора Інституту проблем матеріалознавства ім. І.М. Францевича НАН України чл.-кор. НАН України А.В. Рагулі.