Квантово-хімічне трактування можливості утворення біядерного аквакомплексу у водних розчинах сульфатної кислоти - Бондар, В.В.; Захарова, О.І.; Висоцький, Ю.Б.; Тюпало, М.Ф. (Украинский химический журнал, 2009)
Молекулярні і електронні структури моноядерних і біядерного аквакомплексів хрому (III) і мангану (II) були досліджені квантово-хімічно в рамках методу функціонала густини DFT/B3LYP з використанням базису LANL2DZ для атомів перехідних елементів і базису 6-31G** для інших атомів.