Сучасні тенденції розвитку підприємництва у видавничо-поліграфічній галузі України - Штангрет, А.М.; Шляхетко, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
У статті, на основі зібраних та опрацьованих статичних даних, визначено ключові тенденції розвитку видавничо-поліграфічної галузі України.