Вплив складу та кислотності поверхні Fe-,Co-вмісних каталізаторів на основі цеолітів та ZrO₂ на розклад та відновлення оксиду азоту (І) - Бойчук, Т.М.; Стружко, В.Л.; Орлик, С.М. (Украинский химический журнал, 2009)
Встановлено зв’язок між складом Fe-, Co-вмісних каталізаторів на основі цеолітів і ZrO₂ та їх активністю в реакціях розкладу оксиду азоту (І), його відновлення та сумісного відновлення N₂O і NO легкими вуглеводнями.