Пономаренку Володимиру Степановичу — 60! (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Ректору Харківського національного економічного університету, доктору економічних наук,професору, заслуженому діячу науки і техніки України, кавалеру ордена «За заслуги» III ступеня, академіку АЕН України Пономаренку Володимиру Степановичу — 60!