Економічний механізм забезпечення надійності інвестиційних проектів: методологічні засади та їх практичне застосування - Багрова, І.В.; Яровенко, Т.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Обґрунтовано, узагальнено і розвинуто науково-методологічні засади, розроблено методичні підходи та практичний інструментарій щодо забезпечення надійності інвестиційних проектів на промисловому підприємстві. Визначено напрями удосконалення механізму забезпечення надійності інвестування.