Принципові основи побудови системи управління наукомістким підприємством - Бикова, В.Г.; Ряснянський, Ю.М.; Іванова, Є.О.; Камишов, О.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
В статті досліджено сучасні підходи до побудови системи управління підприємством, виділено особливості функціонування організаційних структур управління діяльністю інноваційно-орієнтованих підприємств та розроблено схему формування інноваційно-інвестиційної стратегії наукомістких підприємств.