Особливості застосування форм і методів стимулювання персоналу промислового підприємства - Вознюк, А.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Здійснено аналіз теоретичних засад щодо вдосконалення мотивації трудової діяльності працівників, яка не може бути дійовою без застосування сучасних форм і методів стимулювання персоналу.