Джерела з історії ремісничих цехів на території Північного Лівобережжя у ХVІІ – ХVІІІ ст. - Щербина, С. (Сiверянський лiтопис, 2015)
У статті проаналізовано стан джерельної бази з історії ремісничих цехів Північного Лівобережжя у ХVІІ – ХVІІІ ст., схарактеризовано писемні та речові джерела, виявлені в архівосховищах України та Росії.