Інноваційна діяльність підприємств та організацій як метод стабілізації економіки регіонів України - Андрушків, Б.М.; Кирич, Н.Б.; Погайдак, О.Б. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто чинники, що впливають на економічну стійкість підприємства, класифіковано їх види. Конкретизовано мету інноваційної діяльності підприємства в умовах ринкових трансформацій, обґрунтовано вплив інновацій на його економічну ефективність, економічну та майнову безпеку тощо.