Чернігівський інститут соціального виховання за директора М. А. Балицького (1929 – 1931 рр.) - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Увазі читача пропонуються маловідомі сторінки історії Чернігівського інституту соціального виховання початку 30-х років ХХ ст. Мова йде про період управління вузом М.А. Балицьким.