М.І. Туган-Барановський – теоретик кооперативного руху (до 150-річчя від дня народження) - Половець, В. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Стаття присвячена визначному вченому-економісту, наукова спадщина якого має не тільки велике теоретичне значення, але й дає всі підстави стверджувати про її виключно прагматичну роль для виховання національної свідомості широких народних мас, залучення здобутків попередніх поколінь суспільства для вступу у складний світ дії економічних заходів та ринкових відносин.