Єфремов С. Публіцистика революційної доби (1917–1920 рр.) - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Рецензія на книгу: Єфремов С. Публіцистика революційної доби (1917– 1920 рр.): У двох т. / С. Єфремов; Упоряд.: В. Верстюк (керівник), Г. Басара-Тиліщак, В. Бойко, В. Скальський.