Теоретико-методичні аспекти формування системи планування на підприємстві - Кушнір, Т.Б.; Немцов, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Систематизовано та узагальнено знання щодо сутності та поняття системи планування, визначено її підсистеми.