Аналіз існуючих застосувань систем підтримки прийняття рішень в галузі юриспруденції - Різник, О.М.; Павлюченко, М.С. (Математичні машини і системи, 2010)
У статті сформульовано основні вимоги до систем підтримки прийняття рішень (СППР) для галузі юриспруденції. Розглянуто приклади таких систем в Україні та у світі, досліджено функціональні можливості вітчизняних юридичних СППР та рівень інформатизації юридичної галузі в Україні.