Конкуренція та конкурентні відносини під впливом державного контролю - Ткаченко, А.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
У статті розглянуто проблемні аспекти застосування терміну «конкуренція» та запропоновано його визначення. Проаналізовано законодавчу базу з боку формування, регулювання та контролю конкурентного середовища України.