Археологічне вивчення будівель давньоруського села Середнього Подніпров’я - Готун, І.А. (Археологія і давня історія України, 2010)
Стаття присвячена огляду типів споруд, досліджених в ході широкомасштабних розкопок села Південної Русі, проведених відділом давньоруської та середньовічної археології та колегами, чиї роботи координувались відділом.