Кочовики південноруського степу за доби розвинутого середньовіччя (історіографія, стан та перспективи дослідження) - Квітницький, М.В. (Археологія і давня історія України, 2010)
Стаття присвячена питанням історіографії, сучасного стану та актуальним перспективам подальшої розробки теми вивчення кочових народів південноруського степу за доби розвинутого середньовіччя.