Вивчення давньоруської садиби Південної Русі: короткі підсумки та нові завдання - Козюба, В.К. (Археологія і давня історія України, 2010)
Стаття присвячена короткому огляду питань, пов’язаних із темою вивчення двору як елементу дійсності доби середньовіччя.