Біометричні технології ідентифікації людини. Огляд системи - Мороз, А.О. (Математичні машини і системи, 2011)
У статті розглянуті біометричні методи ідентифікації людини, їх розвиток та сучасне застосування. Наведені приклади розвитку біометричних систем та їх роль у світі інформаційних технологій.