Від язичництва до християнства крізь призму археології: сучасні тенденції історіографії - Хамайко, Н.В. (Археологія і давня історія України, 2010)
У статті подається огляд проблеми дослідження духовної культури Давньої Русі в працях останніх десятиліть, що базуються на археологічних матеріалах.