Математичне моделювання структурної будови національної економічної системи - Глущевський, В.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
Представлено результати авторського дослідження проблем формального опису макроекономічних систем. Описано математичну модель національної економічної системи в термінах формальної теорії числення предикатів.