Моделювання вантажного потоку транспортної організації як логістичного процесу - Кудрицька, Н.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
Розглянуті основні засади та принципи логістичного підходу до розвитку транспортних організацій. Проведене дослідження щодо розробки математичної моделі визначення вантажного потоку у залежності від логістичної фази, яке направлене на підвищення ефективності функціонування транспорту в сучасних умовах.