Проблема зовнішнього державного боргу у перспективі подальшого розвитку України - Матвєєва, Ю.М. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
В статті за допомогою економіко-математичного моделювання досліджена одна з найважливіших категорій економічного розвитку, а саме зовнішній державний борг. Побудовано економетричну модель прогнозу економічного розвитку в середньостроковій перспективі. Зроблені висновки щодо отриманих результатів.