Фінансові ризики виконання результативних показників бюджектних програм у збройних силах України - Остапенко, О.П. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
У статті визначено та структуровано основні чинники виникнення ризикових ситуацій досягнення результативних показників бюджетних програм у Збройних Силах України. Проаналізовано вплив бюджетних ризиків на виконання бюджетної програм.