Підхід до формування методологічних засад дослідження стабільного функціонування фінансово-кредитних установ - Соболевська, Л.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
Розглядається задача оцінки фінансової стійкості комерційного банку. У якості можливого підходу до вирішення даної задачі розглядається побудова та використання такої моделі як байєсівська мережа.