Адаптивна модель прогнозування фінансового забезпечення структурних елементів збройних сил України - Чистик, О.М. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
Представлено методичний підхід використання адаптивних моделей для прогнозування фінансового забезпечення структурних елементів Збройних Сил України. Наведено приклад застосування комбінованого прогнозу для аналізу затверджених прогнозних показників видатків із загального фонду державного бюджету на потреби Збройних Сил України із використанням моделі Брауна.