Концептуальні засади стійкого розвитку лісових ресурсів України - Хитріна, Ю.А. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
Стійкий розвиток лісових ресурсів розглядається з точки зору їх пропорціонального відтворення. Розглядаються критерії, які обумовлюють стійкий розвиток ліслгосподарства та індикатори, за якими визначаються ці критерії.