Механізми функціонування транспортно-логістичної системи в умовах невизначености - Яблоков, І.В.; Бажан, Л.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
Розглянуті такі механізми функціонування транспортно-логістичної системи в умовах невизначеності як саморегулювання та адаптивність.