Методичний підхід до інтелектуалізації моделювання процесів стабільного функціонування фінансово-кредитних установ - Кайдан, Л.І.; Духота, Є.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2013)
Обґрунтовано застосування ідей програмно-цільового методу до розробки узагальненої моделі підтримки управлінських рішень у фінансово-кредитних установах на основі сучасних автоматизованих банківських інформаційних систем. Запропоновано методичний підхід до формування та розвитку інтелектуалізації імітаційного моделювання процесів стабільного функціонування комерційних банків.