Вероятностные модели определения положительной разности случайных объемов наличия и отправки грузов из терминала (ІІ часть) - Галушко, В.Г. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
Запропоновано моделі визначення імовірнісних розподілів позитивної різниці з двох незалежних випадкових величин обсягів вантажів, розподілених за різними законами розподілу.