Проблеми моделювання процесів розвитку регіональної енергетики - Глущенко, І.А. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
Розглянуто проблеми побудови регіональної енергетики, викладені шляхи їх вирішення на основі перспективних інформаційних технологій.