Інформаційна технологія електронно-процесингової системи миттєвих електронних платежів Easy Pay - Духота, Є.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
Запропоновані методичні основи розробки та реалізації електронно-процесингової системи процесингового центру Easy Pay, в якій реалізована інформаційна технологія миттєвих електронних платежів, що базується на концепції відкритих систем.