Стратегічні рекомендації щодо статистичного вимірювання готовності України до електронного урядування - Єршова, О.Л. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
В статті визначені цілі та об’єкти дослідження, присвяченого статистичній оцінці електронної готовності, здійснений підбір показників, за якими вона оцінюватиметься. Сформульовані відповідні стратегічні рекомендації, які слід врахувати при еволюції стратегії розвитку інформаційного суспільства, бюджетуванні Державної цільової програми та плану заходів (дій) з розвитку е-урядування.