Методичні засади інтелектуалізації імітаційного моделювання функціонування фінансово-кредитних установ за умов ризику та невизначеності - Кайдан, Л.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
Обґрунтовано доцільність застосування методу імітаційного моделювання процесів функціонування фінансово-кредитних установ за умов ризику та невизначеності. Запропоновано підхід до формування та розвитку інтелектуалізації імітаційного моделювання комерційного банку за умов невизначеності та ризику ліквідності.