Логістичні послуги транспортних систем в умовах глобалізації економіки - Кутах, О.П. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
Розглянута основна концептуальна ідея логістики послуг, яка полягає в цілісному і системному сприйнятті об'єкта програми, в якості якого виступає транспортна система. Концепція логістичних послуг транспортної системи будується на головних принципах функціонування транспортної системи