Дослідження ефектів синхронізації динаміки європейських фондових індексів методами мультифрактального та когерентного аналізу - Кравець, Т.В.; Ляшенко, О.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
У статті досліджуються ефекти синхронізації, що виникають при дослідженні динаміки європейських фондових індексів методами мультифрактального та когерентного аналізу з використанням вейвлет-технологій.