Концептуальний підхід визначення та оцінки ризиків здійснення видатків державного бюджету на потреби Збройних Сил України в умовах нестабільності - Остапенко, О.П. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
У статті визначено та проаналізовано основні методи аналізу фінансових ризиків при здійсненні видатків державного бюджету на потреби Збройних Сил України. Наведено рекомендації по їх управлінню та мінімізації. Поставлені завдання для подальших досліджень у сфері ризикології фінансів Збройних Сил України