Інформаційно-аналітична технологія для управлінських рішень - Тимашова, Л.А.; Семесенко, Т.М.; Цуруль, В.М. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
Розглянуто проблеми побудови інформаційно–аналітичних систем, викладені шляхи їх вирішення на основі перспективних інформаційних технологій.