Modeling of GNI growth dependency on macroeconomic factors - Tutova, О. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
Вибірка з 10 країн, що представляють всі чотири рівні людського розвитку, сформована на основі прогресу цих країн у рейтингу ІЛР у 2005-2012 роках. Комбінаторний метод МГУА обрано для оцінки впливу частки зайнятих у загальній кількості населення, прямих іноземних інвестицій, сумарного коефіцієнта демографічного навантаження і загального обсягу резервів на ВНД у Бєларусі, Ірані і Танзанії.