Адаптивна модель визначення ефективності прогнозування фінансових ресурсів на розвиток Ззбройних Сил України - Чистик, О.М. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2014)
У статті розглядаються актуальні питання оцінки ефективності використання бюджетних коштів на закупівлю новітнього озброєння та військової техніки. Також запропоновані шляхи визначення та перерозподілу кошторисних призначень Збройних Сил України з використанням адаптивних моделей та програми Excel.