Математичний формалізм взаємодій медичних квантових нанороботів з квантовими нанооб'єктами та їх моделювання на квантових комп'ютерах - Войтович, І.Д.; Пастух, О.А. (Математичні машини і системи, 2011)
Стаття присвячена математичному формалізму взаємодій між медичними квантовими нанороботами і квантовими нанооб'єктами та їх моделюванню на квантових комп'ютерах.