Архітектурні засади систем моніторингу та прогнозування розвитку епідеміологічних процесів - В’юн, В.І.; Кузьменко, Г.Є.; Міхненко, Ю.А. (Математичні машини і системи, 2011)
У статті розглядаються архітектурні засади систем моніторингу та прогнозування розвитку епідеміологічних процесів (на прикладах грипу та ГРВІ), що функціонують у складі державної системи Е-урядування.