Теоретические основы Петри-объектного моделирования систем - Стеценко, И.В. (Математичні машини і системи, 2011)
Розглядається теорія Петрі-об'єктного моделювання - нової технології моделювання, що ґрунтується на об'єктно-орієнтованій технології та стохастичній мережі Петрі з часовими затримками. Розроблені основні теоретичні положення Петрі-об'єктного моделювання та виведені рівняння станів Петрі-об'єктної моделі у звичайній та матричній формах.