Experimental Verification of Internal Convergence of Iterative GMDH Algorithms - Zosimov, V. (Індуктивне моделювання складних систем, 2013)
Описана організація мультидоступу до програмного комплексу моделювання складних систем. Використання багатозадачних операційних систем дозволяє запускати на багатопроцесорних (багатоядерних) комп'ютерах паралельне обчислення декількох задач, шляхом виділення для обчислення кожної задачі окремого ядра процесора..